Nyregistreringar av företag

Ekonomico – Din Guide i Företagsregistreringens Värld

Om Ekonomico
Ekonomico är en ledande redovisningsbyrå specialiserad på att stödja entreprenörer och företagare genom hela processen av att starta ett nytt företag. Med en kombination av djupgående expertis inom ekonomi och en passion för företagsutveckling, är Ekonomico mer än bara en redovisningsbyrå – vi är din partner i att förverkliga din företagsdröm.

Tjänster för Nyregistrering av Företag

Att starta ett nytt företag kan vara en komplex och tidskrävande process. På Ekonomico gör vi resan smidig och enkel för dig.
Våra tjänster omfattar:

Registrering av Aktiebolag (AB) och Enskilda Firmor (EF)

Vi guidar dig genom varje steg i registreringsprocessen. Detta inkluderar hjälp med nödvändiga dokument, rådgivning kring val av företagsform och säkerställande av att alla juridiska och finansiella aspekter är korrekt hanterade.

Personlig Rådgivning

Varje företag är unikt. Därför erbjuder vi personlig rådgivning för att säkerställa att din företagsstart matchar dina specifika behov och mål.

Kompletta Lösningar

Utöver grundregistreringen erbjuder vi även tjänster som bokföring, skatterådgivning och löpande ekonomisk övervakning, så att du kan fokusera på att växa ditt företag.

Myndighetskontakter

Vi underlättar interaktionen med myndigheter, från Skatteverket till Bolagsverket, för att göra dina affärstransaktioner så smidiga som möjligt.

Varför Välja Ekonomico?

Vi är med dig från start till mål! Med Ekonomico får du inte bara en tjänst – du får en partner som står vid din sida. Vi är engagerade i ditt företags framgång och erbjuder skräddarsydda lösningar som speglar dina unika behov. Vår expertis och erfarenhet säkerställer att din företagsstart blir så framgångsrik som möjligt.