Trafiktillstånd

Utforska våra prispaket – alltid fasta priser utan några dolda avgifter.

Vad innebär trafiktillstånd?

För att bedriva yrkesmässig trafik, såsom godstransporter eller persontrafik, krävs ett trafiktillstånd. Det handlar om att visa att företaget har tillräcklig kunskap och kapacitet för att bedriva säker och laglig trafikverksamhet.

Vi hjälper dig med ansökan

Vår expertis inom trafiktillstånd innebär att vi kan hjälpa dig med att förbereda och lämna in alla nödvändiga dokument till Transportstyrelsen. Vi ser till att processen går smidigt och att alla krav uppfylls.

Efterlevnad och säkerhet

Vi säkerställer att din ansökan möter de krav som ställs på trafiksäkerhet och ekonomiska resurser. På så sätt minskar risken för problem under handläggningen och hjälper dig att komma igång snabbare.

Anpassad vägledning

Oavsett om du är en liten aktör eller en större transportverksamhet kan vi ge anpassad rådgivning och stöd genom hela processen. Vi ser till att du har de rätta förutsättningarna för att lyckas.

Fler juridiska tjänster

Ekonomico Juridiska tjänster Tobakstillstånd

Tobakstillstånd

Vi hjälper dig att ansöka om tobakstillstånd och säkerställer att alla regler följs för att undvika framtida problem.

Ekonomico Juridiska Tjänster Serveringstillstånd

Serveringstillstånd

Behöver du hjälp med din ansökan om serveringstillstånd? Vi guidar dig genom processen och ser till att allt är i sin ordning

Ekonomico Juridiska tjänster Myndighetskontakt

Myndighetskontakt

Vi hanterar all kontakt med myndigheter åt dig, från ansökningar till regelbundna rapporter, så du kan ägna dig åt ditt företag.

Ekonomico Juridiska tjänster Juridiska Frågor

Juridiska frågor

Våra experter står redo att ge dig juridisk rådgivning och säkerställa att ditt företag följer alla gällande lagar och förordningar.